FINNSIEGER (FINSG)

Finnsieger-tittelistä kilpailevat 15 kuukautta täyttäneet koirat. Saadakseen Finnsieger-arvon on koiran saavutettava kolme kertaa luokkavoitto seuraavissa luokissa: nuorten luokka, avoin luokka, valioluokka, käyttöluokka (snautserit ollessaan KVA) tai veteraaniluokka laatuarvostelulla ERI ja SA tai ennen vuotta 2012 laatuarvostelulla ERINOMAINEN tai KP. Nämä luokkavoitot on saatava Suomesta, kolmesta eri näyttelystä, joista yksi on joko rodun pääerikoisnäyttely, kansainvälinen näyttely tai NORD-näyttely. Kaikki luokkavoitot on saatava Suomen Snautserikerho ry:n hallituksen hyväksymiltä ja vahvistamilta tuomareilta, kukin eri tuomarilta.

FinSg-tuomariluettelo päivitetään ensisijaisesti jalostustoimikuntien esityksestä. Säännöt ja luettelo hyväksytyistä tuomareista julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla. Snautserikerho ei veloita kunniakirjasta. FinSg-anomukset lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse Finnsieger hakemuksista vastaavalle henkilölle, jonka yhteystiedot ovat alempana.

Anomuksessa pitää olla seuraavat tiedot: Koiran nimi, syntymäaika, rekisterinumero, omistaja, tieto onko kerhon jäsen vai ei ja Suomessa pidettyjen näyttelyjen yksilöinti järjestyksessä:
1) Pääerikoisnäyttely, kansainvälinen näyttely tai NORD-näyttely, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
2) Näyttelyluokkavoitto luokasta nuori – veteraani, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
3) Näyttelyluokkavoitto luokasta nuori – veteraani, tuomarin nimi, luokkavoiton yksilöinti, pvm ja paikka
Luokkavoiton yksilöinti eli kilpailuarvostelu = NUK1, AVK1, KÄK1, VAK1, VEK1.

Finnsieger-vastaava:
Marjukka Puustinen
+358 50 591 1079
marjukka.puustinen (at) gmail.com

Ohessa on lista Finnsieger-tuomareista. Listalla on myös jo edesmenneiden tuomareiden nimiä, mutta heitä ei ole syytä listalta poistaa, koska osalla koiria voi vielä olla heidän arvostelujaan, jotka oikeuttavat Finnsieger-sijoitukseen.

HUOM! Vuodesta 2001 alkaen pääerikoisnäyttelyn tuomari toimi Finnsieger-tuomarin ominaisuudessa arvostellessaan pääerikoisnäyttelyssä, vaikka hänen nimeään ei mainittaisikaan alla olevassa ”Finnsieger-tuomarit”-listassa.

Finnsieger-tuomarit: Finnsieger_tuomarit.pdf