Vuosi- ja syyskokous 2020

Vuosi- ja syyskokous 2020

Suomen Snautserikerho ry:n vuoden 2020 sääntömääräiset vuosi- ja syyskokoukset pidetään sunnuntaina 1.11.2020 klo 12 alkaen. Ensin vuosikokous ja heti sen perään syyskokous. Kokoukset järjestetään samanaikaisesti KOLMELLA eri paikkakunnalla ja kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä. Jokaisella paikkakunnalla on paikallinen “apupuheenjohtaja” tarkastamassa jäsenyyksiä sekä koordinoimassa puheenvuoroja. Osa kokouspaikoista on lukittujen ovien takana, joten alla on näiden yhteyshenkilöiden puhelinnumerot. Valitettavasti jouduimme perumaan Jyväskylän kokouspaikan.

Kokouspaikat:


  • Doganttiareena, Meijerintie 4, 91900 Liminka, 040 410 2557 / Tea Nuutinen

  • Grundium Oy, Hermiankatu 6-8G, 33720 Tampere, 050 581 6867 / Kimmo Alanen
    pysäköinti vierasparkkiruutuihin, jotka eivät ole viikonloppuna maksullisia

  • Caruna Oy, Upseerikatu 2, 02600 Espoo, 040 486 3740 / Pia Torvinen
    pysäköinti vierasparkkiin rakennuksen jälkeen, pysäköinninvalvontaa ei suoriteta tuona päivänä

Etäosallistuminen:
Kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä Teams-sovelluksella ilmoittautumalla etukäteen vähintään tuntia ennen kokousta sähköpostitse osoitteeseen alanen@kimmo.net. Ilmoittautumisen ja jäsentarkistuksen jälkeen saat sähköpostitse Teams-kokouslinkin sekä äänestyskoodin.

Kokouksessa äänestäminen:
Kokouksessa tehtävät suljetut lippuäänestykset hoidetaan kokousta varten tehdyllä web-sovelluksella, jota varten kokouspaikoilla sekä etukäteen ilmoittautuneille jaetaan äänestyskoodi. Valtakirjoja ei hyväksytä etäosallistujille.

Kokousten asialistat:
Vuosikokous asialista
Syyskokous asialista
LTE profiilitaulukko
MH profiilitaulukko
Toimintakertomus
Tulos
Tase
Talousarviovertailu
Toimintasuunnitelma
Talousarvio