RALLY-TOKO- JA TOKO-rotumestaruuskisat

RALLY-TOKO- JA TOKO-rotumestaruuskisat

RALLY-TOKO- JA TOKO-rotumestaruuskisat Mäntsälässä 12.-13.9.2020

Järj. Suomen Snautserikerho ry
Mäntsälä, Nummisten koulun kenttä, Ojankulmantie 24

RALLY-TOKO
Lauantaina 12.9.2020

Tervetuloa Suomen Snautserikerhon järjestämään rally-tokokilpailuun lauantaina 12.9.

Kilpailu järjestetään Mäntsälässä Nummisten koulun kentällä (hiekkapohjainen urheilukenttä) osoitteessa Ojankulmantie 24, 04660 Numminen. Autot parkkeerataan koulun parkkialueelle.

Päivän arvioitu aikataulu on seuraava:
Klo. 9.30 MES-luokka, rataantutustuminen (15 koirakkoa)
Klo. 12 VOI-luokka, rataantutustuminen (7 koirakkoa)
Klo. 13.45 AVO-luokka, rataantutustuminen (11 koirakkoa)
Klo. 15.30 ALO-luokka, rataantutustuminen (17 koirakkoa)

Olethan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman luokan rataantutustumista. Rataantutustumiset voivat alkaa aikaisemmin kuin mitä aikatauluun on merkitty, jos kaikki luokkaan osallistuvat ovat paikalla.
ALO-luokkaan osallistuvien, joilla kisakirja tarvitsee varmennuksen, tulee olla paikalla tuntia ennen rataantutustumista. Henkilöllä, joka koiran kanssa tulee kisakirjan varmennukseen, pitää olla kasvomaski (tuomarilla on myös kasvomaski).

Ota mukaan koirasi rekisteritodistus, rokotustodistus ja kisakirja. Mikäli sinulla ei ole kisakirjaa, voit ostaa sen paikan päältä hintaan 3€, varaa tasaraha. Jokainen näyttää itse rokotustodistuksen ilmoittautumispisteessä olevalle henkilölle. Jokainen kisaaja saa numerolapun, joten ota mukaan hakaneula. Ota mukaan koiralle vesikuppi ja halutessasi häkki ja retkituoli. Ota mukaan myös rally-tokoon soveltuva kaulapanta tai valjaat sekä talutin: Koiralla on oltava tavallinen, sileä, kankainen tai nahkainen kaulapanta tai valjaat. Kiristyvä kaulain on lukittava niin, että se ei voi kiristyä. Vedonestovaljaita tai valjaita, joissa hihna kiinnitetään koiran rintaan, ei saa käyttää. Ketjukaulaimia, noutajatalutinta tai kelatalutinta ei saa käyttää. Kaulapannasta tai valjaista ei saa roikkua mitään, esim. koiran nimikyltti.

Koirien pitää olla kilpailupaikalla kytkettynä. Muistathan korjata koirasi jätökset kilpailupaikalta ja sen ympäristöstä.

Kisan tuomaroi Raili Sonninen-Korhonen. Vastaava koetoimitsija on Johanna Vihavainen. Yhteydenotot ennen kisapäivää sähköpostiin johannavihavainen3@gmail.com, kisapäivänä vain puh. 050-5202451.

Kisapaikalla on wc. Buffettia ei ole, vaan jokainen ottaa omat eväät mukaan. Käsidesiä löytyy kisapaikalta. Noudatamme kennelliiton, SPKL:n ja AVI:n koronaohjeitaja. Jokainen kilpailija vastaa omasta osallistumisestaan.

Muistakaa turvavälit ja hyvä käsihygenia!

TOTTELEVAISUUSKOE
Sunnuntaina 13.9.2020

TOKO:n KISAKIRJE

Tulokset:
Tulokset (kaikki)
Rotumestaruus
Snautseripatsas

Tervetuloa kisaamaan!
Toivottaa Suomen Snautserikerho ry