Snautseriviikonloppu PERUTTU

Snautseriviikonloppu PERUTTU

SNAUTSERIEN ERIKOISNÄYTTELY ON PERUTTU.

Toimikunta päätti peruuttaa tämän vuoden erikoisnäyttelyn vallitsevan COVID-19 pandemiatilanteen takia ja sen tällä hetkellä pahentuessa. Valitettavasti emme voi turvata suositusten mukaisia turvavälejä näyttelypaikalla. Peruuttamalla tämän vuoden erikoisnäyttelyn takaamme sen,
ettei ainakaan näyttelyn myötä snautserien omistajia eikä rodun harrastajia saateta suotta mahdolliseen koronavirusaltistukseen. Tällä tavoin omalta osaltamme takaamme terveellisen ja turvallisen syksyn jäsenistöllemme. Kerho seuraa tarkasti tilannetta ja pyrimme osaltamme menemään terveys kärjessä, hyvä mieli edellä ja tämän tilaisuuden peruminen on mielestämme tällä kertaa oikea ratkaisu, niin mukavaa kuin näyttelyssä olisi ollutkin.

Kerho palauttaa osallistumismaksut ja maksetut illallismaksut täysimääräisinä (poislukien Showlinkin palvelumaksu) ja aloittaa palautukset heti, kun Showlink tilittää kerholle rahat. Palautusta varten, pyydämme ilmoittautuneita laittamaan tilinnumeron, ilmoitettujen koirien viralliset nimet sekä tiedon maksetuista illallisista sähköpostilla kerhon rahastonhoitajalle.

Erikoisnäyttelyn yhteyteen suunnitellut muut tapahtumat ovat myös peruttu. Kerhon vuosi- ja syyskokouksen järjestelyistä tiedotamme myöhemmin lisää.