Snautseriviikonloppu 27.-28.6.2020

Snautseriviikonloppu 27.-28.6.2020

Näyttelyilmoittautuminen tehdään Showlinkin järjestelmässä TÄÄLLÄ.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy alta tai Facebookin tapahtumasivulta TÄÄLTÄ.

Lauantaina / Saturday 27.6.
Erikoisnäyttely / Specialty Show for Schnauzers

Paikka / Location:
Wuolteen Kartano, Pokkarintie 35, 14700 Hauho

Tuomareina / Judges:
Astrid Schön, Saksa (P&S)
Stefan Wächter, Saksa (Mustat/Black, P&S pennut/puppies, turistit/tourists)

Ilmoittautumismaksut / Entry and fees: 40€/35€ (17.5. asti) ja 50€/45€ (31.5. asti). Yli 10v veteraaniluokassa ilmaiseksi. Pennut, veteraanit ja saman omistajan 2. koira halvemmalla hinnalla. Ilmoittautuminen Showlinkin järjestelmän kautta. Kasvattaja- sekä jälkeläisluokan ilmoittautumiset myös Showlinkin järjestelmän kautta.
Over 10 y.o veterans in veteran class can be entered for free. Lower entry fee for puppies, veterans and 2nd dog of the same owner, entered at the same time.
All entries online via Showlink system. Also, breeders class and progeny class entries via showlink online system.

Turistiluokka / unofficial tourist class: 20€, maksu FI80 5721 1520 0877 06 viitenumerolla 2095. Yli 10v ilmaiseksi. Ilmoittautuminen 31.5.2020 mennessä sähköpostilla alanenanu@gmail.com liittäen viestiin mukaan maksukuitti ja koiran tiedot (nimi & rekno) ja omistajan nimi. Turistiluokkaan voivat ilmoittautua puhdasrotuiset snautserit. Luokka on epävirallinen ja luokan koirat eivät näin ollen osallistu PU/PN luokkaan. Turistiluokan koira saa kuitenkin normaalin kirjallisen laatuarvostelun, mutta näyttelysäännöistä poiketen hylkäävistä virheistä ei rangaista. Turistiluokassa on kolme ikäryhmää: Hurmurit ja Hepsankeikat (alle 2v), Partasuut ja Suukkosuut (2-10v) ja Mummelit ja Papparaiset (yli 10v). Luvassa hyvät palkinnot turisteille!

Erkkari-illallisjuhla / Dinner Party:
Näyttelypäivän päätteeksi kokoonnutaan kartanon juhlasaliin nauttimaan Erkkari-illallista. Illallinen alkaa klo 19 tuomarien katsauksella päivän koirista. Tiedossa siis hyvää ruokaa, vapaata seurustelua ja rentouttavaa yhdessäoloa. Hinta on 28€/hlö, lapset 4-12v -50%, alle 4v ilmaiseksi.

Majoitushinnat / Accommodation:
1hh 65€, 2hh 45€/hlö, lisävuode 40€, sis. aamiaisen. Aamiainen ei-majoittuville 8€/hlö. Matkailuauto/vaunupaikka 20€/vkl, sis. sähkö.
Majoitus- ja illallisvaraukset 31.5.2020 mennessä sähköpostilla mollerhaus@kolumbus.fi. Illallinen maksetaan Suomen Snautserikerhon tilille FI80 5721 1520 0877 06 viitenumerolla 20226. Majoitus maksetaan paikan päällä Wuolteen kartanolle.
Bookings for accommodation and dinner party by email to mollerhaus@kolumbus.fi.

Sunnuntaina / Sunday 28.6
Snautseripäivä / Schnauzer Day

Ohjelmassa Eeppinen kisa klo 9 joka tällä kertaa on Snaku-triathlon ja noin klo 11 starttaa epävirallinen snautserien rally-toko-kisa.

Snaku-triathlon
Kolmeosainen kisa kuten nimi vihjaa. Kisa alkaa uintiosuudella, jatkuu pyöräilyosuudella ja loppuu juoksuun. Kisa suoritetaan joko yksilösuorituksena tai joukkueina, jotka koostuvat 1-3 snautserista ja 1-3 ihmisestä. Jokaisessa osiossa on joukkueesta yksi koira ja yksi ihminen. Uinti tapahtuu kartanon rannan tuntumassa. Uintimatka ei ole kovin pitkä (n. 100m), mutta turvallisuussyistä koiralla pitää olla liivit. Pyöräilyosuus tapahtuu kartanon lähistöllä kulkien sorateitä ja metsäpolkuja pitkin. Osallistujilla pitää olla oma polkupyörä. Viimeinen osio on juoksu, joka tapahtuu myös kartanon ympärillä sorateitä pitkin. Lähtö tapahtuu yksi kerrallaan numerojärjestyksessä minuutin välein. Nopeimman kokonaisajan tehnyt joukkue voittaa Vuoden Snaku-triathlon voittaja tittelin!

Rally-Toko
Tuomarina toimii rallytokoharrastaja, joka ilmoitetaan myöhemmin. Kisapaikka: Wuolteen kartanon nurmikenttä
Luokat ja kisajärjestys:
MES (virallisten sääntöjen mukaan) VOI (virallisten sääntöjen mukaan) AVO (virallisten sääntöjen mukaan) ALO (virallisten sääntöjen mukaan) Nami-ALO (saa palkata radan aikana)
Jokaisesta luokassa palkitaan kolme parasta sekä tuomarin suosikki. Nami-luokassa voivat sijoittua koirakot, jotka eivät ole kilpailleet virallisissa kisoissa. Palkkaa ei saa pitää kädessä, mutta radalla saa palkata siten, että nami otetaan taskusta. Muissa luokissa koirakot voivat sijoittua oman virallisen kisaluokkansa mukaisesti. Koirakko voi ilmoittautua kahteen starttiin, joista paras tulos huomioidaan sijoituksissa.
Rajoitteet:
VOI/MES-luokassa annetaan virallisessa MES-luokassa startanneille/RTK3 koulutustunnuksen saaneille -5 pistettä tasoituksena. AVO luokassa eivät voi sijoittua RTK3/4 koulutustunnuksen saaneet. ALO luokassa eivät voi sijoittua RTK2-4 koulutustunnuksen saaneet. Nami-ALO-luokassa eivät voi startata RTK1-4 koulutustunnuksen saaneet. Luokka on tarkoitettu kisaamista harjoitteleville ja ALO-luokassa kisaaville. Jos haluat startata tasoasi alemmassa luokassa, saat arvostelun, mutta et voi sijoittua. Pois lukien VOI/MES luokka, jossa tasoitus käytössä ja Nami-ALO, joka on tarkoitettu niille, joilla ei vielä
ole koulutustunnusta. Koirakkomäärä kisoissa on rajoitettu 40 starttiin.
Ilmoittautuminen 31.5.2020 mennessä sähköpostilla pollanen.paivi@gmail.com. Etusija snautsereilla. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen kisapaikasta sekä maksuohjeet. Hinnat 10€/startti (max. 2.starttia). Mahdollista startata kahdessa luokassa tai myös samassa luokassa 2 kertaa, jolloin 1. tulos jää voimaan ja toinen startti toimii rataharjoituksena, josta saa tuomarin arvostelun. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistukset mukaan.