Snautserien PK-/PeKo-leiri 2019

Snautserien PK-/PeKo-leiri 2019

Tervetuloa viettämään snautserimaista leiriviikonloppua samanhenkisessä seurassa! Leiri järjestetään 18.-21.7.2019 keskellä Suomea, Uuraisilla ja se on suunnattu kaikille palvelus- ja/tai pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneille snautseriharrastajille. Koulutusta on tarjolla kaiken tasoisille koirakoille vasta-alkajista kilpaileviin. Aiempi kokemus ei siis ole millään tavalla välttämätöntä.

Koulutus tapahtuu pienryhmissä, jotka pysyvät samana koko leirin ajan.

Leirille voi osallistua myös ilman koiraa, jolloin koulutuksia voi seurata vapaasti kuunteluoppilaana.

PELASTUSKOIRARYHMÄ
Kouluttaja: Jenni Laaksonen

JÄLKIRYHMÄ
Kouluttaja: Pirjo Hoskari

HAKU-/JÄLKIRYHMÄ
Kouluttaja: Ulla Komppa

KUUNTELUOPPILAAT
Kuunteluoppilaat voivat osallistua haluamansa ryhmän harjoituksiin ja käydä seuraamassa useammankin ryhmän touhuja oman valintansa mukaan.

Leiripaikkana toimii Oikarin tila Uuraisilla. Koulutusmaastot sijaitsevat Uuraisten lähialueilla ja siirrymme niihin autoilla. Koirat odottavat muiden treenien ajan autoissa tai häkeissä. Huomioittehan tämän ryhmiin ilmoittautuessanne, jos tulette leirille kimppakyydeillä!

Leirimaksu sisältää koulutuksen, aamupalan ja lounaan. Käytössä on jääkaappi omille eväille sekä grillikatos. Treenipäivän jälkipelit pelataan luonnollisesti saunassa.

Majoittuminen Oikarissa tapahtuu pääsääntöisesti siten, että samaan huoneeseen sijoitetaan kaksi koiran kanssa osallistuvaa. Isompiin huoneisiin mahtuu lisäksi kuunteluoppilaita. Tämän lisäksi on mahdollista majoittua esim. teltassa tai asuntoautossa/-vaunussa sähköpaikalla. Leirille voi myös tulla esim. kotoa käsin. Huoneiden määrä on rajallinen ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin hinta SSNK:n jäsenille 150€ ja muille 180€. Leirihinta maksetaan noin kuukausi ennen leiriä. Maksusta peritään 40€ varausmaksuna, jota ei palauteta, jos osallistuja peruu tulonsa. Huom! narttujen omistajien ei tarvitse olla huolissaan, juoksunartut voivat osallistua.

Kuunteluoppilaiden hinta on 20€/päivä.

Majoitushinnat:
Oikarin huoneissa 20 € / yö / hlö.
Asuntoauto/-vaunu 20€ / vrk / auto tai vaunu (sis. sähkön).
Telttamajoitus 5€ / vrk / hlö (oma teltta).

Tiedustelut: Outi Louhela (outik.louhela (ät) gmail.com)

HUOM! Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat Outilta sähköpostilla varmistuksen ryhmään pääsemisestä

ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖISELLÄ LOMAKKEELLA TÄMÄN LINKIN TAKAA