Hyvinkään rally- ja tokokilpailut 8.-9.9.2018

Hyvinkään rally- ja tokokilpailut 8.-9.9.2018

Ilmoittautuminen snautsereiden tokon ja rally-tokon rotumestaruuskilpailuihin on käynnissä. Etusija snapi-roduille on 25.8. asti. Nyt kaikki reippaasti ilmoittautumaan mukaan kilvoittelemaan rotumestaruudesta ja nauttimaan mainiosta snautserihenkisestä seurasta Hyvinkään tapahtumaan! Kokeet järjestetään Hyvinkäällä Sveitsin kentällä (os. Aleksis Kiven katu 6) ja kokeen järjestäjänä on Suomen Snautserikerho ry.

RALLY-TOKO lauantaina 8.9.2018
Kilpailu on samalla snautsereiden, suursnautsereiden, kääpiösnautsereiden, pinsereiden ja kääpiöpinsereiden rotumestaruuskilpailu, joilla siksi etusija kokeessa. Luokat ALO, AVO, VOI ja MES. Ylituomari: Riikka Timonen. Yhden tuomarin koe, max 60 koirakkoa, 20 koirakkoa/luokka. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Johanna Vihavainen, johannavihavainen3 (at) gmail.com, p.+358505202451.

Rally-tokokisan aikataulu
Rataantutustumiset (15min):
MES klo 9.30,
VOI klo 11.50,
AVO klo 13.50 ja
ALO klo 15.55.

Voi olla että alokasluokan rataan tutustuminen alkaa aikaisemmin, jos kaikki kilpailijat ovat tulleet paikalle ja kisakirjat saatu varmistettua klo.15.25 mennessä.(Kisakirjattomien pitää tulla paikalle klo.14.55)

TOTTELEVAISUUSKOE sunnuntaina 9.9.2018
Kilpailu on samalla snautsereiden, suursnautsereiden, kääpiösnautsereiden, pinsereiden ja kääpiöpinsereiden rotumestaruuskilpailu, joilla siksi etusija kokeessa. Snautserit, suursnautserit ja kääpiösnautserit kisaavat lisäksi Snautseripatsas-kiertopalkinnosta. Luokat ALO, AVO ja VOI. Ylituomari: Susanna Berghäll. Yhden tuomarin koe, max 30 koirakkoa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Anja Lindberg, anja.lindberg (at) pp.inet.fi.

Alla on arvioitu kisa-aikataulu. Kilpailijoiden on oltava paikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman luokan alkua alla olevan aikataulun
mukaisesti. Numerolapun saa kisapaikalta ilmoittautumisen yhteydessä.
Ylituomari: Susanna Berghäll
Liikkeenohjaaja: Katja Kuusela

Arvioitu aikataulu:

klo 10:00 VOI (neljä koirakkoa)
klo 11:30 AVO (yhdeksän koirakkoa)
klo 13:30 ALO (17 koirakkoa)

Kaikkien yllä oleviin kokeiseen osallistuvien koirien on oltava tunnistusmerkittyjä ja Kennelliiton määräysten mukaisesti
rokotettuja. Muista ottaa mukaasi kilpailukirja, rokotustodistus, rekisteritodistus ja koiralle vesikuppi. Kilpailukirjan
voi ostaa paikan päältä hintaan 3€, jos et sitä vielä omista. Noudatamme SKL:n antidoping-sääntöjä.

Muistathan kerätä koirasi jätökset pois alueelta!

Kumpanakin päivänä paikalla on buffet. Muista varata mukaan käteistä rahaa.