Vuosikirjaan kuvia

Vuosikirjaan kuvia

Jalostustoimikunta kaipailee uudistettavaan vuosikirjaan valokuvia…Haluaisimme saada kuvat kaikista vuoden 2017 rotumestareista, erikoisnäyttelyn ROP ja VSP koirista (myös pennut, junnut ja veteraanit), vuoden 2017 voittajatittelin (V-17) saaneista sekä kerhon palkitsemista vuoden 2017 Vuoden Snautsereista. Lisäksi olisimme kiinnostuneita saamaan valokuvat koirista, jotka ovat saavuttaneet valion arvon Suomessa ja kansainvälisen valion arvon vuonna 2017. Kuva mielellään seisovasta tai istuvasta koirasta mahdollisimman neutraalilla taustalla. Kuvat voi lähettää sähköpostiin alanenanu@gmail.com. Laita kuvan mukana koiran virallinen nimi ja rekisterinumero. Kuvia yritetään mahduttaa mahdollisimman paljon tilan ja sivujen sallimissa rajoissa. Kuvissa ei saisi näkyä tunnistettavia henkilöitä (pl. tuomarit) ilman heidän suostumustaan.